Menu

ROTTERDAM 6 herenhuizen

Rotterdam

6 Herenhuizen Grindweg

Rotterdam

6 Herenhuizen Grindweg

ROTTERDAM

6 Herenhuizen Grindweg

Rotterdam

6 Herenhuizen Grindweg

 

6 Herenhuizen Rotterdam

fase II Grindweg

…verkocht voordat er een brochure gedrukt was

 

 

 

Type Zuidterras

Type Zuidterras

Type Zuidterras

Type Zuidterras

Type Zuidterras

6 Herenhuizen Rotterdam

 

Casco concept wordt maatpak

Aan de Grindweg in Rotterdam-Hillegersberg zijn in twee fasen 10 vrijstaande dijkwoningen gerealiseerd.Alle woningen reageren dankbaar op het aanwezige niveauverschil tussen boezemdijk en tuinniveau, dat varieert tussen een hele en een halve woonlaag. De villa’s zijn aan de oostzijde op het water gericht. De westzijde kijkt uit over de riante tuinen.
De woningen zijn ontworpen als ‘casco’woningen met een ruime keuze aan op- en inbouwpakketten. De basisplattegrond maakt een zeer individuele invulling mogelijk. De flexibiliteit van de cascowoningen is in fase 1 gewaarborgd door een extern geplaatst trappenhuis. In fase 2 is dit trappenhuis juist, samen met de verticale leidingkokers centraal in de woning geplaatst. 
De keuze van een bepaalde volume-optie heeft ook directe gevolgen voor de materialisering en de indeling van de gevel. Opties zijn geen ‘doosje erop’ maar onderdeel van een maatpak.
Met de (potentiële) kopers samen zijn de casco’s verder uitgewerkt tot zeer individuele leef- en werkhuizen. Diverse woningen zijn op verzoek van de kopers uitgebreid met een extra kelder. 
Dat dit concept aanspreekt blijkt uit het feit dat in beide fasen de woningen binnen een week op basis van een wachtlijst zijn verkocht. 

Fase 1: 4 Dijkvilla’s   Fase 2: 6 Herenhuizen

 

een co-creatie van:

Sander Smit  Projectarchitect

team vhp  Dirk Bots, Herman Roelofs
opdrachtgever  Proper-Stok Woningen

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!