Menu

NIEUWERBRUG Wijde Wiericke

NIEUWERBRUG

Wijde Wiericke - 'Mijn Wiericke'

NIEUWERBRUG

Wijde Wiericke 'Mijn Wiericke'

NIEUWERBRUG

Wijde Wiericke 'Mijn Wiericke'

 

 

NIEUWERBRUG WIJDE WIERICKE
ZELFBOUW KAVELS ‘MIJN EIGEN WIERICKE’

Wijds en weids wonen in het Groene Hart

 

 

 

WijdeWiericke_Fase1tekst
WijdeWiericke_LocatieGoogleVV

WIJDE WIERICKE

‘MIJN EIGEN WIERICKE’

Het zelfbouwproject ‘Mijn eigen Wiericke’ in Nieuwerbrug bestaat uit 28 kavels op een door water omringd eiland in de polder, in het centrum van het Groene Hart. Het is mogelijk om een vrijstaande woning te bouwen of een geschakelde woning in een rijtje of twee onder een kap.
Nieuwerbrug biedt de rust van een dorp in een van de leegste gebieden van de Randstad, maar dan wel met een uitstekende bereikbaarheid. Binnen 5 minuten zit je op de A 12 naar Utrecht of Den Haag. Ook fiets je makkelijk naar het station of centrum van Bodegraven of Woerden, met alle voorzieningen die je nodig hebt. Het project is op een duurzame en gasloze toekomst voorbereid.

Het project wordt door Steenvlinder uit Den Haag ontwikkeld (www.steenvlinder.nl). Steenvlinder is een maatschappelijk betrokken organisatie die net als ACCU-architecten gelooft dat door zelf je leefomgeving te bouwen, je ook aan de samenleving bouwt.

 

 

 

 

WijdeWiericke_FASE2_schema1

 

ZELFBOUW 

MET ACCU-architecten

U zult niet vaak uw eigen woning bouwen. Er komt veel op u af en er moeten veel keuzes gemaakt worden. ACCU-architecten kan samen met u de beste richting bepalen, een op u afgestemd ontwerp maken en er voor zorgen dat de omgevingsvergunning voor elkaar komt en de aannemer aan de slag kan.
In een vrijblijvend schetsgesprek leren we elkaar een beetje kennen en kunnen we aftasten of uw en onze woondromen op elkaar aansluiten en binnen het budget te realiseren zijn. Bij een eerste schetsopdracht zit u bij ACCU niet vast aan een volledig ontwerpcontract, want ACCU werkt stapsgewijs totdat u tevreden bent.
Neem daarom gerust contact op met architect Sander Smit voor een vrijblijvende afspraak op de bouwlocatie of bij u thuis.

 

 

 

 

WijdeWiericke_FASE2_schemaOH
ACCUarchitecten_WijdeWiericke_OH11920x960
ACCUarchitecten_WijdeWiericke_OH2_1920x960

SAMEN IN EEN HOF

COLLECTIEF ZELFSTANDIG WONEN

Heeft u al eens gedacht aan het samen met anderen vormgeven van uw eigen leefomgeving?
In de directe nabijheid wonen van familieleden of vrienden of een groep gelijkgestemden, met behoud van zelfstandigheid en privacy. Als eenling of (klein) huishouden is die stap misschien te groot, maar zou het niet geweldig zijn om uw eigen buren te kiezen en samen of als groep te bepalen hoe u wilt wonen, terwijl een professional de lastige stappen voor u zet? Door de collectieve aanpak zijn bovendien financiële voordelen te behalen en gemeenschappelijke voorzieningen en diensten te realiseren.
ACCU wil u graag helpen om uw droom te verwezenlijken. Het project ‘Mijn Eigen Wiericke leent zich prima voor deze filosofie.

 

 

ACCUarchitecten_WijdeWiericke_SCHEMA_Hofvarianttekst_1920x960
ACCUarchitecten_WijdeWiericke_VV1920x960
ACCUarchitecten_WijdeWiericke_SCHEMA1920x960
Sander Smit  Projectarchitect
opdrachtgever  particulier
in samenwerking met  Steenvlinder Den Haag

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!