Menu

LEIDEN De Nijverheid

LEIDEN

De Nijverheid

LEIDEN

De Nijverheid


DE NIJVERHEID LEIDEN
ZELFBOUW KAVELS EN KLUSWONINGEN

Bouw Nijverheid !

 

 

 

 

 

LuchtfotoSteenvlinder_960x960

DE NIJVERHEID 

In de directe nabijheid van het historische stadscentrum van Leiden wordt het plan ‘De Nijverheid’ gerealiseerd. ‘De Nijverheid’ is een monumentale nijverheidschool uit 1958 en deels uit de jaren ’90 tussen de Haagweg, Toussaintkade en de Ter Haarkade. Deze school wordt opgedeeld in 48 zogenaamde ‘kluswoningen’ en zodoende getransformeerd tot woongebouw. Rondom de school komen 24 kavels voor zelfbouw, variërend in oppervlakte van 111 m2 tot 54 m2 .

 

 

ZELFBOUW KAVELS

De breedte van de verschillende kavels varieert van 5,4 tot 7,2 meter. De meeste woningen kunnen uit drie bouwlagen bestaan met een maximale hoogte van 10 meter. Alleen de drive-in woningen (met inpandige garage) kunnen uit zelfs vier bouwlagen bestaan, maar je kunt natuurlijk ook volstaan met drie lagen met een daktoegang naar een groot dakterras. Door de diverse combinaties van deze breedtes en hoogtes zijn er vele mogelijkheden om de woning op uw wensen en budget af te stemmen. Wij van ACCU architecten weten daar dan ook nog iets bijzonders van te maken.
Het onderstaande gevelbeeld van onze woningvoorstellen geeft weer hoe het totaal er uit zou kunnen komen te zien, maar omdat wij maatwerk leveren staat het beeld van jouw droomwoning er misschien nog niet tussen. Maak daarom een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden door te nemen.

SituatieSteenvlinder_960x960
±ACCUarchitecten_deNijverheid_OH1_WEB1920x960_11032019

OM DE HOEK-WONINGEN

De hoekkavels zijn door hun afwijkende positie en bebouwingsmogelijkheden de uitgelezen plek voor zelfbouwers met een eigenwijs wensenpakket, die op zoek zijn naar een bijzondere woonvorm met een markante uitstraling. Dit worden de blikvangers van het project. Stel je bijvoorbeeld voor om een speelkamer of kantoor aan het water te hebben terwijl je vanuit de woonverdieping daarboven over het plein tot molen De Heesterboom kunt kijken. Elke hoekkavel heeft zo zijn eigen mogelijkheden en locatiekwaliteiten, die wij graag samen met jou willen ‘uitbuiten’.

 

 

±ACCUarchitecten_deNijverheid_OH3_WEB960x960_10032019
±ACCUarchitecten_deNijverheid_OH4_WEB960x960_11032019

ZELFBOUW

MET ACCU-architecten

U zult niet vaak uw eigen woning bouwen. Er komt veel op u af en er moeten veel keuzes gemaakt worden. ACCU-architecten kan samen met u de beste richting bepalen, een op u afgestemd ontwerp maken en er voor zorgen dat de omgevingsvergunning voor elkaar komt en de aannemer aan de slag kan.

In een vrijblijvend schetsgesprek leren we elkaar een beetje kennen en kunnen we aftasten of uw en onze woondromen op elkaar aansluiten en binnen het budget te realiseren zijn. Bij een eerste schetsopdracht zit u bij ACCU niet vast aan een volledig ontwerpcontract, want ACCU werkt stapsgewijs totdat u tevreden bent.
Neem gerust contact op met architect Sander Smit voor een vrijblijvende afspraak op de bouwlocatie of bij u thuis.

 

 

±ACCUarchitecten_deNijverheid_OH2_WEB1920x960_10032019
Sander Smit  Projectarchitect
opdrachtgever  particulier 
in samenwerking met  Steenvlinder Voorburg

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!