Menu

DEN HAAG Petroleumhaven

DEN HAAG

PETROLEUMHAVEN WOON-WERKWONINGEN

DEN HAAG

PETROLEUMHAVEN KADEWONINGEN

DEN HAAG

PETROLEUMHAVEN WOON-WERKWONINGEN

DEN HAAG

PETROLEUMHAVEN KADEWONINGEN

 

DEN HAAG PETROLEUMHAVEN

hoogstaande laagbouw
 © ACCU architecten 

VERKOOP PETROLEUMHAVEN-OOST START ZOMER 2019

 

 

PETROLEUMHAVEN

De ooit zo bedrijvige Petroleumhaven in het Haagse Laakkwartier transformeert de komende jaren in een moderne bedrijvige woonwijk. Wonen, werken en stedelijke ontspanning zullen hand in hand ontwikkeld worden.
Aan de zuidzijde van het plangebied start de verkoop van de 4-laagse WERK-WONINGEN op vrije kavels in maximaal 4 bouwlagen. Letterlijk hoog-stedelijk wonen met de mogelijkheid om aan huis te werken. Je parkeert binnen je eigen woning, terwijl de voorzijde aan de oude haven vrij van gemotoriseerd verkeer is. Wees goed voorbereid en neem nu al contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

als hoek- of tussenwoning

HAVENLOFT
MARINALOFT

HAVENLOFT is een robuuste woon/werkwoning met een industrieel pakhuisachtig karakter.
MARINALOFT is een robuuste woon/werkwoning met een modern mediterraan karakter.

Deze voorbeeldontwerpen zijn gebaseerd op een vrij aanpasbaar en indeelbaar casco dat geschikt is als tussenwoning of hoekwoning.  Samen met de architect stelt u uw eigen woning samen: Kies voor een drielaagse woning boven een eigen bedrijfsruimte of trek de begane grond bij je leefruimte. Vervolgens bepaalt u de positie van de trap en de gewenste gevelafwerking en ontwerpt u samen met ACCU de verdere indeling.
U kunt het casco zelf afbouwen of het geheel sleutelklaar op laten leveren. Zodoende kan er een unieke woon-werkwoning ontstaan die toch betaalbaar blijft. Het wordt nog betaalbaarder als u samen met uw nieuwe buren voor een ontwerp van ACCU kiest.
Een custom-made ontwerp behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, het is aan u !

MARINALOFT
HAVENLOFT

KADEWONING ‘CUSTOM’ 

De ‘Custom’ Kadewoning wordt als maatpak voor u ontworpen: Custom-Made.
De combinatie van de eigenwijze plek en uw bijzondere wensen kan niet anders dan een unieke woning en woonbeleving opleveren.
Als hoek- of tussenwoning is deze kadewoning in te delen met een bijvoorbeeld een dubbele woonverdieping met een computerplek op de entresol, drie of vier slaapkamers en een dakterras over de volle diepte of breedte van de woning, zodat altijd van de zon en uitzicht genoten kan worden.

Deze getoonde woning van ACCU is slechts een inspirerend voorbeeld van de vele mogelijkheden. Hebt u eigenwijze woonwensen, dan wil ik graag een eigenwijs ontwerp voor u maken.

 

 

KADEWONING ‘CASCO’ 

De ‘Casco’ Kadewoning wordt vanuit eenvoudige basisprincipes voor u ‘opgestapeld’.
U kiest de positie van de trap, het aantal bouwlagen en PER VERDIEPING de gewenste gevelafwerking. Afhankelijk van uw specifieke gebruikswensen bouwt u de woning zelf aan de binnenzijde af of bepaalt u samen met ACCU de verdere indeling.
Zodoende kan er een unieke Kadewoning ontstaan die toch betaalbaar blijft.

 

 

3 laags - 3,5 laags of 4 laags

Sander Smit  Projectarchitect
opdrachtgever  Gemeente Den Haag, particulieren
in samenwerking met 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!