Menu

CO-CREATIE

samen weet, kan en maak je meer

CO-CREATIE

CO-CREATIE

co-design  co-opdrachtgeverschap  co-housing  co-development

CO-DESIGN

samenwerking en reflectie 

In het ontwerpproces is de architect de inspirerende en bindende factor. In de keten van initiatiefnemers en bouwpartners is hij een van de vele schakels.
Een goede samenwerking is een voorwaarde voor de kracht van deze keten. Omdat elke opgave specifiek is zoekt ACCU samen met U naar de meest geschikte partners in deze samenwerking.

Collega ontwerpers, technisch adviseurs of juist een kritisch wetenschapper?
Want twee weten meer dan één.

(C)PO: COLLECTIEF PARTICULIER OPDRACHTGEVERSCHAP

individueel samenwonen 

U wil graag zelf het initiatief nemen en zoekt alleen of samen met een groep bekenden een locatie en een architect om uw eigen of collectieve droom te realiseren. 

Bij een eerste schets zit u bij ACCU niet vast aan een volledig ontwerpcontract, want ACCU werkt stapsgewijs totdat u tevreden bent of een andere weg kiest.

Neem gerust contact op met Sander Smit voor een vrijblijvend gesprek om de eerste en vervolgstappen te bespreken zoals u dat wilt of die ik u kan adviseren.

CO-HOUSING

collectief zelfstandig wonen 

Heeft u al eens gedacht aan het samen met anderen vormgeven van uw eigen leefomgeving? 

In de directe nabijheid wonen van familieleden of vrienden of een groep gelijkgestemden, met behoud van zelfstandigheid en privacy.

Als eenling of (klein) huishouden is die stap misschien te groot, maar zou het niet geweldig zijn om uw eigen buren te kiezen en samen of als groep te bepalen hoe u wilt wonen, terwijl een professional de lastige stappen voor u zet? Door de collectieve aanpak zijn bovendien financiële voordelen te behalen en gemeenschappelijke voorzieningen en diensten te realiseren.

ACCU wil u graag helpen om uw droom te verwezenlijken.

CO-DEVELOPMENT

met terugwerkende kracht vooruit 

Samen ontwerpen, samen investeren en waarom niet samen de vruchten plukken van het product dat is ontwikkeld?
Is uw woning gerealiseerd en gunt u een ander ook zo’n zelfde woongenot, dan kunt u een deel van uw ontwerp-investering terugverdienen. U wordt met uw woning of project ‘ambassadeur’ en vertegenwoordigt ACCU.

Geïnteresseerd ? Neem dan contact op met Sander Smit, via de contactpagina.

UW WONING ?

UW WONING 
ook voor een ander

UW WONING 
en weer voor een ander

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!